Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ponedjeljak, 04 Prosinac 2017 10:37

Općina Orebić objavljuje početak savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Nacrt Strategije razvoja Općine Orebić

Pozivamo sve građane, tvrtke, obrte, javne ustanove, institucije, organizacije civilnog društva i ostale zainteresirane da najkasnije do 15. prosinca 2017. godine dostave svoje prijedloge, komentare i primjedbe na predloženi Nacrt Strategije razvoja Općine Orebić, putem pošte ili osobno na adresu Općine Orebić – Obala pomoraca 24, 20250 Orebić ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Strategija razvoja Općine Orebić temeljni je strateški razvojni dokument kojim se određuje smjer ukupnog razvoja Općine. Strategijom je obuhvaćen cjelokupan spektar razvojnih područja (društvo, gospodarstvo, promet, okoliš, infrastruktura), a naglasak unutar definirane metodologije izrade Strategije razvoja kao najvažnijeg strateško-planskog dokumenta za razvoj Općine Orebić stavljen je upravo na participativnu metodu, s ciljem njegove što kvalitetnije izrade i uključivanja što većeg broja građana i lokalnih dionika.

Nacrt Strategije razvoje Općine Orebić koji je objavljen na internet stranicama Općine Orebić predstavlja radni materijal pa je kao takav podložan ispravcima, izmjenama I dopunama te se ne može smatrati konačnim, u cijelosti dovršenim prijedlogom Strategije.

Nacrt strategije preuzmite ovdje: