Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Srijeda, 06 Travanj 2016 23:36

Poziv za prijavu kandidatkinja za izbor 'Najuzornije seoske žene Dubrovačko-neretvanske županije'

Dubrovačko-neretvanska županija objavljuje poziv za prijavu kandidatkinja za izbor „Najuzornije seoske žene Dubrovačko-neretvanske županije“.

REPUBLIKA HRVATSKA
DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA
Upravni odjel za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj


objavljuje

POZIV

za prijavu kandidatkinja za izbor „Najuzornije seoske žene Dubrovačko-neretvanske županije“ radi prijave odabranih kandidatkinja za izbor „Najuzornije hrvatske seoske žene“ koji će se održati 15. listopada 2016. godine u Kutjevu, Požeško-slavonska županija.

I

Kandidatkinja za izbor „Najuzornije hrvatske seoske žene“ mora imati između 25 i 65 godina, biti hrvatska državljanka, koja živi na selu, uživa ugled u svojoj sredini, ima lijepo uređeno kućanstvo i poljoprivredno gospodarstvo, proizvodi poljoprivredne proizvode i/ili rukotvorine i/ili stvara umjetnička djela. U svojoj sredini ova žena kandidatkinja slovi za poznatog borca za razvitak i napredak društvenog, kulturnog i gospodarskog života žene, obitelji i zajednice, a koja do sada nije sudjelovala na natjecanju za Izbor najuzornije hrvatske seoske žene.

II

Prijavitelji mogu biti udruge i turističke zajednice koje djeluju na određenom lokalnom području te jedinice lokalne samouprave. Prijava mora sadržavati ime, prezime, adresu i broj telefona, datum i godinu rođenja, bračno stanje, zanimanje te životopis koji predstavlja kandidatkinju za izbor najuzornije seoske žene.

III

Obrazac za prijavu dostupan je na web stranici Dubrovačko-neretvanske županije: http://www.dubrovnik-neretva.hr


V

Prijavitelji su dužni dostaviti prijavu na e-mail adresu Upravnog odjela za međugeneracijsku solidarnost, branitelje i obitelj Dubrovačko-neretvanske županije (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.), najkasnije do petka, 29. travnja 2016. godine.

IV

Od prijavljenih kandidatkinja bit će izabrane tri (3) žene koje će predstavljati Dubrovačko-neretvansku županiju na izboru za „Najuzorniju hrvatsku seosku ženu“.

V

Ukoliko se ne prijavi dovoljan broj kandidatkinja za županijski izbor, tada bi tri ili manje od tri prijavljene kandidatkinje izravno išle na državni Izbor.

VI

Nepotpune i nepravovremene prijave neće se razmatrati.


KLASA: 230-01/16-01/04
URBROJ: 2117/1-11-16-02
Dubrovnik, 31. ožujka 2016.

 

Pročelnica

Nina Skurić