Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Srijeda, 03 Travanj 2019 13:52

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu „Želim pomagati“ - program zapošljavanja žena na području općine Orebić

Pozivaju se nezaposlene žene na iskazivanje interesa za sudjelovanje u projektu „Želim pomagati“ u sklopu programa „Zaželi“- program zapošljavanja žena financiranog iz Europskog socijalnog fonda.

Projektom će se omogućiti edukacija i zapošljavanje za 5 nezaposlenih žena koje će pružati potporu i podršku starijim osobama u nepovoljnom položaju u njihovim kućanstvima, na period od dvije godine.

Na ovaj poziv mogu se javiti nezaposlene punoljetne žene s najviše završenim srednjoškolskim obrazovanjem koje su prijavljene u evidenciju nezaposlenih kod Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.
Sve zainteresirane žene, molimo da se jave u Općinu do 15. travnja 2019.g.

Također pozivamo sve starije osobe bez podrške obitelji i u nepovoljnom položaju, kao i druge osobe u nepovoljnom položaju (osobe s invaliditetom, kronični bolesnici i dr.), a kojima je potrebna pomoć, potpora i podrška u kućanstvu da svoje kontakt podatke jave u Općinu. (tel. 020 713 678, e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. )

Ovim Programom, putem zaposlenih radnica, besplatno će se pružati usluge kao što su:
- dostava namirnica,
- pomoć u pripremi obroka,
- organiziranje prehrane,
- održavanje čistoće stambenog prostora,
- briga o higijeni,
- posredovanje u ostvarivanju raznih prava (dostava lijekova, plaćanje računa i sl)
- te pružanje podrške kroz razgovor i druženje.

 

Aktualno:

Sve novosti