Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 00:36

Donacija HROTE-a za Hrvatsku čitaonicu Potomje

Zgrada Hrvatske čitaonice u Potomju Zgrada Hrvatske čitaonice u Potomju Foto: Hrvatska čitaonica Potomje

U ime Hrvatskog operatora tržišta energije (HROTE-a), potpredsjednik nadzornog odbora HROTE-a Valentin Dujmović uručio je Hrvatskoj čitaonici u Potomju polovni komjuter kao donaciju.
Kako doznajemo od predsjednika HČ Potomje Nika Antičevića, planira se dovršenje uređenja prostora čitaonice, u čemu će pomoći i Općina Orebić, ali i drugi donatori, kao što je to učinio i HROTE. Svi koji su zainteresirani pomoći, osim novčanim donacijama, to mogu učiniti i pomažući u izvođenju građeviskih radova, bojanju  i sl.
Uređenje se planira dovršiti do početka turističke sezone, kada će Čitaonica ponuditi Pelješčanima i njihovim gostima izložbe lokalnih umjetnika.  Biti će predstavljene slike, radovi u drvu, na bocama keramici... Kako prostor žele  otvoriti svim zainteresiranim umjetnicima, kako profesionalcima, tako i amaterima - i ovim putem pozivaju zainteresirane da se jave vodstvu čitaonice radi dogovora.
Ove aktivnosti Čitaonice usmjerene su prvenstveno na proširenje i podizanje kvalitete kulturne ponude Pelješke župe. O novim planovima i akcijama javnost će biti pravodobno obaviještena.

Aktualno:

Sve novosti