Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility
Petak, 27 Travanj 2018 20:56

Javni uvid u Nacrt Plana gospodarenja otpadom Općine Orebić za razdoblje 2018. - 2023. god.

Na temelju članka 22. Zakona o održivom gospodarenju otpadom („Narodne novine“, broj 94/13 i 73/17)  načelnik Općine Orebić objavljuje

JAVNI UVID
u Nacrt Plana gospodarenja otpadom Općine Orebić za razdoblje 2018. – 2023.

I. Obavještava se zainteresirana javnost da se na javni uvid stavlja Nacrt Plana gospodarenja otpadom Općine Orebić za razdoblje 2018. – 2023. (u daljnjem tekstu: Nacrt plana). Javni uvid u Nacrt plana započinje 27. travnja 2018. godine, a završava 27. svibnja 2018. godine.

II. Za vrijeme trajanja javnog uvida Nacrt plana biti će izložen u prostorijama Općine Orebić, Jedinstveni upravni odjel, Obala Pomoraca 24, 20250 Orebić, te će se javni uvid moći obaviti svakim radnim danom od 9:00 do 14:00 sati. Uvid u Nacrt plana moguć je i na mrežnim stranicama Općine Orebić (http://www.orebic.hr/).

III. Svi sudionici u javnom uvidu, odnosno zainteresirani građani, udruge i pravne osobe, za vrijeme trajanja javnog uvida zaključno s 27. svibnjem 2018. godine, mogu svoja očitovanja, prijedloge i primjedbe upisati u Knjigu primjedbi koja se nalazi uz izloženi Nacrt plana na mjestu javnog uvida, dostaviti u Jedinstveni upravni odjel Općine Orebić, poslati u pisanom obliku na adresu: Općina Orebić, Obala pomoraca 24, 20250 Orebić ili poslati putem elektronske pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

IV. Očitovanja, prijedlozi i primjedbe koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja ili nisu dostavljeni u roku, neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.

Cjelovit Nacrt plana možete preuzeti ispod članka

 

gradonačelnik Grada Vrgorca objavljuje

 

 

J A V N I UVID

u Nacrt Plana gospodarenja otpadom Grada Vrgorca za razdoblje 2017. – 2022.

 

I.                   Obavještava se zainteresirana javnost da se na javni uvid stavlja Nacrt Plana gospodarenja otpadom Grada Vrgorca za razdoblje 2017. – 2022. (u daljnjem tekstu: Nacrt plana). Javni uvid u Nacrt plana započinje 16. ožujka 2018. godine, a završava 16.travnja 2018. godine.

II.                Za vrijeme trajanja javnog uvida Nacrt plana biti će izložen u prostorijama Grada Vrgorca, Jedinstveni upravni odjel, Tina Ujevića 8, 21276 Vrgorac, te će se javni uvid moći obaviti svakim radnim danom od 9:00 do 14:00 sati. Uvid u Nacrt plana moguć je i na mrežnim stranicama Grada Vrgorca (http://www.vrgorac.hr/).

III.             Svi sudionici u javnom uvidu, odnosno zainteresirani građani, udruge i pravne osobe, za vrijeme trajanja javnog uvida zaključno s 16. travnjem 2018. godine, mogu svoja očitovanja, prijedloge i primjedbe upisati u Knjigu primjedbi koja se nalazi uz izloženi Nacrt plana na mjestu javnog uvida, dostaviti nositelju izrade u Jedinstveni upravni odjel Grada Vrgorca, poslati u pisanom obliku na adresu: GRAD VRGORAC, Jedinstveni upravni odjel, Tina Ujevića 8, 21276 Vrgorac ili poslati putem elektronske pošte na adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

IV.             Očitovanja, prijedlozi i primjedbe koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja ili nisu dostavljeni u roku, neće se uzeti u obzir u pripremi Izvješća o javnoj raspravi.