Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Pozivamo vas na izložbu fotografija polaznika radionice „ Svijet u bojama„  koja će se održati danas, 29.04.2016. u 20.00 sati Općinskoj čitaonici u Orebiću.

Bliže se kraju radovi radovi na preuređenju lijevog skretača za Trpanj.

U četvrtak, 21. travnja 2016. godine u zgradi Općine Orebić (komunalni ured) u Orebiću, u vremenu od 09:00 do 15:00 sati biti će smješten prijenosni šalter MUP - a

Dana 14.05.2016 g.(subota) Gradsko društvo Crvenog križa Korčula i Općinski Crveni križ Orebić organiziraju DRUŽENJE DARIVATELJA KRVI IZ CIJELE NAŠE ŽUPANIJE U KORČULI.

Na zahtjev Općine Orebić, splitska tvrtka KB Ciklon d.o.o. provest će larvicidnu dezinsekciju - uništavanje larvi komaraca - na području Orebića i priobalnih mjesnih odbora.

U tijeku je izgradnja dijela nedostajućeg puta u ulici bana I.Mažuranića.

Dubrovačko-neretvanska županija objavljuje poziv za prijavu kandidatkinja za izbor „Najuzornije seoske žene Dubrovačko-neretvanske županije“.

26. sjednica Općinskog vijeća sazvana je za srijedu 30. ožujka 2016. s početkom u 16 sati u dvorani Općine Orebić.

Petak, 25 Ožujak 2016 12:33

Uskrsna čestitka Općine Orebić

Svim mještanima Općine Orebić, čestitamo najveći kršćanski blagdan – Uskrs!

Komisija za dodjelu nagrada i drugih javnih priznanja Općinskog vijeća Općine Orebić donijela je zaključak kojim se pokreće postupak za predlaganje kandidata za javna priznanja koja se dodjeljuju prigodom blagdana Gospe Delorite - Dan Općine 10. svibnja 2016. godine.

Aktualno: