Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Povodom Dana općine i blagdana Gospe Delorite čestitku je uputio Tomislav Ančić, načelnik Općine Orebić.

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Orebić sastavilo je i objavljuje kandidacijske liste za lokalne izbore 2017.

Općinsko izborno povjerenstvo Općine Orebić donijelo je Rješenje o određivanju biračkih mjesta na području općine Orebić.

Tijekom postupka kandidiranja (21.travnja – 4.svibnja 2017.g.) uredovno vrijeme Općinskog izbornog povjerenstva Općine Orebić je:

Na temelju članka 102. Zakona objavljuje se Izvješće o Javnoj raspravi u postupku Izmjena i dopuna Urbanističkog plana uređenja Orebić-Podgorje-Stanković.

34. sjednica Općinskog vijeća sazvana je za dan 31. ožujka 2017.g. (petak) s početkom u 16:15 sati u velikoj dvorani Općine Orebić.

Pozivaju se zainteresirane pravne i fizičke osobe na podnošenje zahtjeva za davanje koncesijskog odobrenja za obavljanje djelatnosti na pomorskom dobru na području Općine Orebić za 2017.g.

Općinsko vijeće Općine Orebić objavljuje popis dobitnika javnih priznanja Općine Orebić.

Ovdje možete preuzeti Izvješće o ponovnoj javnoj raspravi o Izmjenama i dopunama Prostornog plana uređenja Općine Orebić.

Utorak, 14 Ožujak 2017 09:27

Besplatna pravna pomoć

Ured državne uprave u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, sukladno Zakonu o besplatnoj pravnoj pomoći / Narodne novine broj 143/13, osobama s prebivalištem ili boravištem u gradu Korčuli, općini Lumbarda, Smokvici, Blatu, Vela Luci, Orebiću, Trpnju i Lastovu omogućuje:

Aktualno:

Sve novosti